Skip to content

Какво е 360 Selfie Moments?
360 Selfie Moments е за фото будка под наем, която предлага уникално и интерактивно 360-градусово изживяване. Нашите фото будки заснемат 360-градусови видеа и снимки, позволявайки на Вас и Вашите гости да създавате незабравими спомени от всеки ъгъл.

Къде мога да използвам вашата фото кабината?
Нашата 360 фото будка може да се използва на много различни места и поводи, включително:

  • Сватби и приеми
  • Корпоративни събития и търговски изложения
  • Рождени дни и тържества
  • Абитуриентски балове и училищни събития
  • Фестивали и концерти
  • Реклама и маркетингови кампании
  • Независимо дали става дума за лично събиране или мащабно събитие, нашата фото кабина добавя уникална нотка на забавление и улавя моменти от всеки ъгъл.

Какви пакети предлагате?
Ние не предлагаме фиксирани пакети, но услугите ни започват от 2 часа с цена от 179 лв. на час (без ДДС). Но условията ни са гъвкави и можем да персонализираме офертата, която да отговаря на Вашите специфични нужди. Повече подробности може да видите на страницата ТУК или като се свържете с нас.

Можем ли да персонализираме изживяването във фото будката?
Абсолютно! Предлагаме различни опции за персонализиране, за да гарантираме, че Вашето събитие отговаря на Вашия уникален стил и тема. От персонализирани фонове, рамки и музика, ние работим с вас, за да създадем наистина персонализирано изживяване. Свържете се с нашия екип, за да обсъдим Вашите предпочитания за персонализиране и ние ще се радваме да Ви помогнем.

Колко рано трябва да резервирам вашите услуги?
Препоръчваме да резервирате нашите услуги възможно най-рано, за да си осигурите желаната дата и часове. Популярните дати често се запълват бързо, така че е най-добре да резервирате мястото си предварително. Свържете се с нас, за да проверите свободните дни и да направите резервация.

Колко място е необходимо за настройката на фото кабината?
Нашата 360-градусова фото будка изисква минимално пространство от приблизително 3 на 3 кв. м. Препоръчваме обаче да имате малко по-голяма площ, за да осигурите удобството на всички. Свържете се с нашия екип за конкретни изисквания за пространство и препоръки.

Фото кабината подходящя ли е за събития на открито?
Да, нашите фото будкиса подходящи както за събития на закрито, така и на открито. Въпреки това е важно да се гарантира, че има подходяща защита от пряка слънчева светлина, дъжд и други метеорологични елементи. Свържете се с нас за повече подробности.

Осигурен ли е придружител към кабината?
Да, професионален придружител е включен във всички наши пакети. Придружителят ще настрои кабината, ще напътства вашите гости и ще гарантира, че всичко протича гладко по време на събитието. Те също така ще помогнат при всякакви технически въпроси или проблеми, които могат да възникнат.

Как мога да резервирам вашите услуги?
Резервирането на нашите услуги е лесно! Просто се свържете с нас по някой на някой от следните адреси: office@360selfiemoments.com, 360selfiemoments@gmail.com или да ни се обадате на телефон +359 877 473 478 нашия уебсайт или ни се обадете. Ще обсъдим вашите изисквания, ще ви направим персонална оферта и ще ви преведем през целия процес.